Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
ДОБИВАМЕ РЕЗУЛТАТИ

Social Media Маркетинг & Management Услуги

Со приспособен план за услуги за маркетинг на социјалните медиуми, вашиот бизнис може да започне да гради свест за брендот, како и да генерира приходи од платформи за социјални медиуми како Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram и многу повеќе.

01
01
Подобрен CEO ранг со социјални мрежи

Најдобро рангираните страници постојано ги користат социјалните медиуми за да ја поттикнат и подобрат видливоста на нивното пребарување.

02
02
Професионален тим со седиште во САД

Многу компании за социјално управување користат аутсорсинг на странски земји. Ние не!

03
03
Дополнителни опции за промоција

Нашите Про и Ентерпрајз планови нудат проследување пораки за управување со заедницата и функции за зајакнување на публиката.

04
04
Нема долгорочни договори

Можете да го откажете вашиот социјален маркетинг план во секое време.

Social Marketing Планови

Флексибилен план и цени

Имаме искуство со работа со големи и мали бизниси и подготвени сме
да развиеме насочена стратегија и план што е соодветен за вас.

Основен
Основен

ден 5.999

Месечен пакет

 • 5 објави месечно
 • 2 социјални платформи
 • Profile креирање и/или прегледи
 • SEO координација
 • Интегрирана hashtag стратегија
 • Без обврзувачки договор
Напреден
Напреден

ден 8.999

Месечен пакет

 • 10 објави месечно
 • 3 социјални платформи
 • Сѐ во Основен
 • Оптимизирано време на објава
 • Call-to-action објава
 • Посветен писател
Брзорастечки
Брзорастечки

ден 16.999

Месечен пакет

 • 20 објави месечно
 • 4 социјални платформи
 • Сѐ во Напреден
 • Авторитативна заработка
 • Advanced profile setup
 • xtended distribution
real testimonials

What They
Say About Our
Company?

Taylor Green
Onum has increased our traffic, keywords, and conversion. We’ve enjoyed working with them and consider them a strategic business partner.
Taylor Green
Client of Company
Emilia Clarke
I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.
Emilia Clarke
Designer
Maria Kloop
Onum has increased our traffic, keywords, and conversion. We’ve enjoyed working with them and consider them a strategic business partner.
Maria Kloop
Developer