Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Кои сме ние

Нашата мисија-облакот достапен за секого

МКДСтрим е компанија водена од вредности, посветена на зајакнување на нашите клиенти.

Со текот на годините, работевме со Fortune 500 и сосема нови стартапи. Им помагаме на амбициозните бизниси како вашиот да генерираат повеќе профит преку градење на свеста, поттикнување на веб сообраќајот, поврзување со клиентите и зголемување на вкупната продажба. Остварете контакт.

video showcase
01
Радикален интегритет

Нашите луѓе навистина се грижат за нашата работа и еден за друг.

02
Луѓето на прво место

Ние веруваме дека културата ќе изгради просперитетна компанија.

03
Усовршување на процесот

Водени сме да станеме најдобрата верзија од себе.

Зошто да нè изберете нас

Работете со посветена
дигитална компанија

Од истражување на клучни зборови до техничка ревизија до миграција/колокација, нашиот технички тим се вистински експерти во својата област.

Клучно истражување 85%
Технички SEO Аудит 90%
Big data менаџмент 80%
АКТИВНИ КЛИЕНТИ
+
ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ
+
ТИМ СОВЕТНИЦИ
+
СЛАВНИ ГОДИНИ
+
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТИМ

Нашиот водечки тим

Ако имавме „таен сос“, тоа ќе беа нашите прекрасни луѓе.
Имаме само професионален тим!

Gina Bruno

Gina Bruno

CEO of Company
David Ferry

David Ferry

WEB Developer
Christina Tores

Christina Tores

General Manager
Robert Cooper

Robert Cooper

WEB Designer
Olivia Chee

Olivia Chee

Marketing Manager