Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
ПРОМЕНИ ГО МЕДИА ПОГЛЕДОТ

Вашиот бизнис во облаци

Користете ја вашата опрема во емисии во живо, дозволете МКДСтрим да ја преземе контролата кога сте офлајн!

Како работи
наши сервиси

Најдобри облак
решенија за вашиот бизнис

Авоматизација

Автоматизирајте ја вашата станица со облак библиотека, распореди, пилоти и паузи.

Инфраструктура

Дистрибуирана инфраструктура, ултра скалабилна, без единствени точки на неуспех.

Облак управување

Управување со далечински станици, администраторски корисници и клиенти.

Нема прекин ако снема интернет

Автоматизацијата на МКДСтрим го спасува денот и вашето шоу продолжува додека не се вратите.

Пренесување

Опции за пренесување на емисии во живо или закажете однапред снимена содржина.

Облак студио

Нема студио, нема проблем. МКДСтрим доаѓа со веб базирано виртуелно студио.

App Development

Create, publish, and promote engaging content to generate more traffic and build a dedicated community.

PPC Advertising

Target your ideal search phrases and get found at the top of Google’s search results. PPC allows you.

за нас

Целосна експертиза за дигитален Маркетинг

Социјалните медиуми претставуваат информативни содржини кои се креираат од луѓето кои користејќи технологија ги објавуваат тие информативни содржини  и поттикнуваат меѓусебна комуникација и интеракција.

Со текот на годините, работевме со Fortune 500 и сосема нови стартапи. Им помагаме на амбициозните бизниси како вашиот да генерираат повеќе профит преку градење на свеста, поттикнување на веб сообраќајот, поврзување со клиентите и зголемување на вкупната продажба.

75%

SEO & Маркетинг

43%

Клучни изрази

66%

Google Аналитика

15%

Off Page SEO

Изградете сопствен бизнис

Доминирајте во конкуренцијата
со нашите целосни решенија
засновани на процеси

Што е контент маркетинг?

Во нивното јадро, клучните зборови се една од – ако не и најважната – единствена важна компонента на успешна кампања за оптимизација. Клучните зборови се однесуваат на зборовите внесени во полето за пребарување – било да е тоа на Google, Bing или Yahoo. Сепак, има многу повеќе за клучни зборови од само тоа.

Клучните зборови внесени во полето за пребарување откриваат одредени детали за клиентите и како тие бараат работи. Знаејќи го ова, важно е да наведете клучни зборови што ги имитираат умовите и тенденциите за пребарување на вашите клиенти.

Што е медиа маркетинг?

Социјалните медиуми претставуваат информативни содржини кои се креираат од луѓето кои користејќи технологија ги објавуваат тие информативни содржини  и поттикнуваат меѓусебна комуникација и интеракција.

На социјалните медиуми можете да бидете достапни до десетици милиони луѓе во светот. Маркетинг експертите оваа го забележаа и започнаа да ги препорачуваат социјалните медиуми да бидат опфатени во маркетинг плановите како нешто што има огромен потенцијал.

Што е апликативен развој?

Знаеме колку е важно да се менаџираат сите контакти и сите односи со купувачите, но и потенцијалните купувачи. Од првиот контакт, обиди за продажба па се до затворање на продажбата и понатамоѓни односи со купувачот.

За оваа цел, се попопуларни стануваат  CRM (Customers Relationship Management –  Менаџирање на односи со купувачите) системи.

Што е оптимизација на пребарувачи?

SEO претставува процес на подобрување. Значи наместо користење на процес на измама користиме процес на подобрување на веб страната како полесно би била пронајдена од страна на пребарувачите.

Освен со број на посети SEO се занимава и со квалитетот на тие посетители. Ова е многу значаен елемент особено за еден претприемач и неговиот бизнис.

Што е Веб развој?

Меѓу веб-професионалците, „Развој на веб“ обично се однесува на главните не дизајнерски аспекти на градење мрежни места: обележување и кодирање.

Развојот на Веб може да користи системи за управување со содржини (CMS) за да ги направи промените на содржините полесни и достапни со основните технички вештини.

Што е PCC огласување?

Анализа, оптимизација и монетизација на деловни потреби за привлекување и конвертирање на висококвалификувани потенцијални клиенти со ангажирање на дигитални стратегии дизајнирани да резонираат со нивната целна публика.

Создавање долготрајна врска каде што иновативните и стратешки приспособени пакети за напади на конкурентот гарантирано ќе триумфираат. Гарантирано.

одбери го твојот план

Флексибилни цени и планови

Имаме искуство со работа со големи и мали бизниси и подготвени сме
да развиеме насочена стратегија и план што е соодветен за вас.

стандард 9=12
стандард 9=12

ден 299

Месечен пакет 9=12

 • До 128 kbps аудио квалитет
 • 5GB Fast SSD Диск простор
 • До 500 слушатели
 • HTTPS / SSL Стрим
 • Бесплатен контрол панел
 • детална статистика
 • неограничен трансфер
 • Анти-DDоS заштита
 • сопствена веб страница
 • поставување на било која страница
 • интернет маркетинг
 • маркетинг на социјални медиуми
 • 110% сервер Апстрим
 • 24/7/365 поддршка
економичен
економичен

ден 699

Месечен пакет

 • До 128 kbps аудио квалитет
 • 10GB Fast SSD Диск простор
 • До 700 слушатели
 • HTTPS / SSL Стрим
 • Бесплатен контрол панел
 • детална статистика
 • неограничен трансфер
 • Анти-DDоS заштита
 • сопствена веб страница
 • поставување на било која страница
 • интернет маркетинг
 • маркетинг на социјални медиуми
 • 110% сервер Апстрим
 • 24/7/365 поддршка
Executive
Executive

ден 1.349

Monthly Package

 • До 192 kbps аудио квалитет
 • 15GB Fast SSD Диск простор
 • До 900 слушатели
 • HTTPS / SSL Стрим
 • Бесплатен контрол панел
 • детална статистика
 • неограничен трансфер
 • Анти-DDоS заштита
 • сопствена веб страница
 • поставување на било која страница
 • интернет маркетинг
 • маркетинг на социјални медиуми
 • 110% сервер Апстрим
 • 24/7/365 поддршка
одбери го твојот план

Зошто Радио Reseller Хостинг

Нашите членови на домашниот тим даваат сè од себе
за да обезбедат решенија со еден допир, правејќи да се чувствувате како дел од нашето семејство.

стандард
стандард

ден 2.990

Месечен пакет

 • Ваша статична IP
 • До 50 слота/Reseller радија
 • До 192 kbps аудио квалитет
 • 50GB Fast NVME Диск простор
 • HTTP Live Streaming (HLS)
 • HTTPS / SSL Стрим URL
 • Бесплатен контрол панел
 • Детална статистика
 • Плеј листи, Реклами, Подкасти
 • Auto DJ вклучен
 • Управување преку мобилен
 • ICECast v2/SHOUTcast v1 v2.5 v2.6
 • MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
 • Anti-DDoS Заштита
 • Сопствена веб страница
 • Ембед на секоја страница
 • Интернет маркетинг
 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 110% Сервер АП-Стрим
 • 24/7/365 Поддршка
  економичен
  економичен

  ден 4.790

  Месечен пакет

  • Ваша статична IP
  • До 150 слота/Reseller радија
  • До 256 kbps аудио квалитет
  • 100GB Fast NVME Диск простор
  • HTTP Live Streaming (HLS)
  • HTTPS / SSL Стрим URL
  • Бесплатен контрол панел
  • Детална статистика
  • Плеј листи, Реклами, Подкасти
  • Auto DJ вклучен
  • Управување преку мобилен
  • ICECast v2/SHOUTcast v1 v2.5 v2.6
  • MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
  • Anti-DDoS Заштита
  • Сопствена веб страница
  • Ембед на секоја страница
  • Интернет маркетинг
  • Маркетинг на социјални медиуми
  • 110% Сервер АП-Стрим
  • 24/7/365 Поддршка
   Executive
   Executive

   ден 6.890

   Monthly Package

   • Ваша статична IP
   • Неограничено слота/Reseller радија
   • До 320 kbps аудио квалитет
   • 200GB Fast NVME Диск простор
   • HTTP Live Streaming (HLS)
   • HTTPS / SSL Стрим URL
   • Бесплатен контрол панел
   • Детална статистика
   • Плеј листи, Реклами, Подкасти
   • Auto DJ вклучен
   • Управување преку мобилен
   • ICECast v2/SHOUTcast v1 v2.5 v2.6
   • MP3, AAC+, FLAC, Vorbis/OGG
   • Anti-DDoS Заштита
   • Сопствена веб страница
   • Ембед на секоја страница
   • Интернет маркетинг
   • Маркетинг на социјални медиуми
   • 110% Сервер АП-Стрим
   • 24/7/365 Поддршка
    реални мислења

    Што велат за
    Нашата компанија?

    “Откако поминав низ повеќе компании и не видов резултати, конечно наидов на МКДСтрим. Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки за деловно инвестирање што сум ги донела.”

    Гордана Цветаноска,
    Клиент на компанијата