Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
вешт тим

Членови на
нашиот извршен
ТИМ

Да имавме таен зачин, тоа ќе беше нашиот тим.

луѓе со интегритет

Нашиот водечки тим

Имаме искуство со работа со големи и мали бизниси и подготвени сме
да развиеме насочена стратегија и план што е соодветен за вас.

Сара Аврамова

Сара Аврамова

CEO of Company
Ангела Котевска

Ангела Котевска

CTO of Company
Виктор Аврамов

Виктор Аврамов

WEB Developer
Мишел Иванова

Мишел Иванова

General Manager
Николина Иванова

Николина Иванова

WEB Designer
Горан Котевски

Горан Котевски

WEB Developer
Christina Tores

Christina Tores

WEB Designer
Robert Cooper

Robert Cooper

WEB Developer
РЕАЛНИ МИСЛЕЊА

Што тие
велат за
МКДСтрим?

Michael Terry
Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки за деловно инвестирање. Уживаме да работиме со нив и ги сметаме за стратешки деловен партнер.
Michael Terry
Developer
Emilia Clarke
Не би требало да бидам способнa да нацртам ниту еден потег во сегашниот момент; а сепак чувствувам дека никогаш не сум билa поголем уметник од сега.
Emilia Clarke
Manager
Maria Torres
Откако поминав низ повеќе компании и не видов резултати, конечно наидов на МКДСтрим. Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки.
Maria Torres
Designer