Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
01
01
Клучни податоци во реално време

Играта на чекање заврши. Започнувањето на кампања за оптимизација со МКДСтрим вклучува пристап, известување во реално време.

02
02
Рентабилност на клучни податоци

Нема повеќе сомнеж дека SEO генерира нето-позитивен принос - вашиот тим и вашите инвеститори ќе го ценат тоа.

03
03
Скалабилен раст на клучни зборови

Лансирање стартап со ограничен капитал? Нема проблем. Сакате да го тестирате нашиот процес пред да се засили.

04
04
Ввидливост на растот на клучни податоци

Обезбедуваме револуционерно ниво на транспарентност во нашите кампањи - од стекнување на backlink.

маркетинг на содржина

Ако можеш да го сонуваш,
Можеме да го рангираме

Нашиот пристап кон оптимизација е уникатно изграден околу она што знаеме дека функционира … и она што знаеме дека не функционира. Со над 200 проверени фактори во игра во алгоритмот за пребарување на Google, повеќето агенции ќе се потпираат на стари тактики кои повеќе не функционираат или ќе погодат со нови тактики за кои се надеваат дека ќе се придржуваат.

+
Клиенти
+
Проекти
+
Советници
Проверливи резултати

SEO е револуционерен процес,
Ние го нокти секој пат

01
Директна оптимизација

Да се подобри содржината на веб-локацијата за посетителите јасно да разберат како таа е поврзана со нивното пребарување.

02
Истражување на податоци

Избираме тематски клучни зборови врз основа на
корисничка намера да се зацврсти рангирањето врз основа
на она што корисниците го пребаруваат.

03
Градење на врски

Помагаме да се подобри содржината на веб-локацијата за посетителите јасно да разберат како таа е поврзана со нивното пребарување

01
Onsite Optimization

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

02
Keyword Research

We select themed keywords based on user-intent to solidify rankings based on what users searches

03
Link Building

We help improve website content so visitors clearly understand how it relates to their search

75%

SEO & Маркетинг

43%

Keywords Резултати

66%

Google Аналитика

15%

Off Page SEO