Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Добиваме резултати

Што е развој на апликации?

Им помагаме на амбициозните бизниси како вашиот да генерираат повеќе профит преку градење на свеста, поттикнување на веб сообраќајот, поврзување со клиентите и зголемување на вкупната продажба. Јавете ни се.

 • Обезбедуваме револуционерно ниво на транспарентност во нашите кампањи - од стекнување на backlink.
 • Сакате да го тестирате нашиот процес пред да го зголемите буџетот? Ќе го докажеме нашиот модел и ќе видите дека приходите се зголемуваат.

Им помагаме на амбициозните бизниси како вашиот да генерираат повеќе профит преку градење на свеста, поттикнување на веб сообраќајот, поврзување со клиентите и зголемување на вкупната продажба. Јавете ни се.

 • Обезбедуваме револуционерно ниво на транспарентност во нашите кампањи - од стекнување на backlink.
 • Сакате да го тестирате нашиот процес пред да го зголемите буџетот? Ќе го докажеме нашиот модел и ќе видите дека приходите се зголемуваат.
зошто апликативен развој

Работете со посветена
SEO Компанија

Од истражување на клучни зборови до техничка ревизија до миграција на страницата, нашиот технички тим се вистински експерти во својата област.

Истражување на клучни зборови 80%
Ревизија на техничка оптимизација 85%
Оптимизација на содржината 60%

Вашата веб-страница на повисоко ниво!

избери го твојот план

Флексибилни пакети

We have experience working with large and small businesses and are ready to
develop a targeted strategy and plan that’s just right for you.
Стандард
Стандард

ден 1.990

Месечен пакет

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 2.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 5 Бесплатни оптимизации
 • 3 Press Извештаи
Економичен
Економичен

ден 2.990

Месечен пакет

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 3.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 10 Бесплатни оптимизации
 • 5 Press Извештаи
Executive
Executive

ден 4.990

месечен пакет

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 5.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 15 Бесплатни оптимизации
 • 10 Press Извештаи
РЕАЛНИ МИСЛЕЊА

Што тие
велат за МКДСтрим?

Taylor Green
Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки за деловно инвестирање. Уживаме да работиме со нив и ги сметаме за стратешки деловен партнер.
Taylor Green
Client of Company
Emilia Clarke
Не би требало да бидам способнa да нацртам ниту еден потег во сегашниот момент; а сепак чувствувам дека никогаш не сум билa поголем уметник од сега.
Emilia Clarke
Designer
Maria Kloop
Откако поминав низ повеќе компании и не видов резултати, конечно наидов на МКДСтрим. Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки.
Maria Kloop
Developer