Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
како да почнеме

Неколку едноставни чекори
за успешен бизнис

arrow
01
Информации

Презентирање информации, барања и цели со точни податоци

arrow
02
process2
Истражување & Концепт

Испитување на техничките барања и креирање концепт

03
process3
Проектна реализација

Поставување на сите решенија и исполнување на целта

Иградете сопствен бизнис

Доминирајте во конкуренцијата со нашите целосни решенија засновани на процеси

Што е контент маркетинг?

Во нивното јадро, клучните зборови се една од – ако не и најважната – единствена важна компонента на успешна кампања за оптимизација. Клучните зборови се однесуваат на зборовите внесени во полето за пребарување – било да е тоа на Google, Bing или Yahoo. Сепак, има многу повеќе за клучни зборови од само тоа.

Клучните зборови внесени во полето за пребарување откриваат одредени детали за клиентите и како тие бараат работи. Знаејќи го ова, важно е да наведете клучни зборови што ги имитираат умовите и тенденциите за пребарување на вашите клиенти.

Што е медиа маркетинг?

Социјалните медиуми претставуваат информативни содржини кои се креираат од луѓето кои користејќи технологија ги објавуваат тие информативни содржини  и поттикнуваат меѓусебна комуникација и интеракција.

На социјалните медиуми можете да бидете достапни до десетици милиони луѓе во светот. Маркетинг експертите оваа го забележаа и започнаа да ги препорачуваат социјалните медиуми да бидат опфатени во маркетинг плановите како нешто што има огромен потенцијал.

What is App Development?

Знаеме колку е важно да се менаџираат сите контакти и сите односи со купувачите, но и потенцијалните купувачи. Од првиот контакт, обиди за продажба па се до затворање на продажбата и понатамоѓни односи со купувачот.

За оваа цел, се попопуларни стануваат  CRM (Customers Relationship Management –  Менаџирање на односи со купувачите) системи.

Што е оптимизација на пребарувачи?

SEO претставува процес на подобрување. Значи наместо користење на процес на измама користиме процес на подобрување на веб страната како полесно би била пронајдена од страна на пребарувачите.

Освен со број на посети SEO се занимава и со квалитетот на тие посетители. Ова е многу значаен елемент особено за еден претприемач и неговиот бизнис.

Што е Веб развој?

Меѓу веб-професионалците, „Развој на веб“ обично се однесува на главните не дизајнерски аспекти на градење мрежни места: обележување и кодирање.

Развојот на Веб може да користи системи за управување со содржини (CMS) за да ги направи промените на содржините полесни и достапни со основните технички вештини.

Што е PCC огласување?

Анализа, оптимизација и монетизација на деловни потреби за привлекување и конвертирање на висококвалификувани потенцијални клиенти со ангажирање на дигитални стратегии дизајнирани да резонираат со нивната целна публика.

Создавање долготрајна врска каде што иновативните и стратешки приспособени пакети за напади на конкурентот гарантирано ќе триумфираат. Гарантирано.

избери го твојот план

Флексибилен План

Имаме искуство со работа со големи и мали бизниси и подготвени сме
да развиеме насочена стратегија и план што е соодветен за вас.

Стандард
Стандард

ден 1.990

Месечен пакет

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 2.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 5 Бесплатни оптимизации
 • 3 Press Извештаи
економичен
економичен

ден 2.990

Месечен пакет

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 3.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 10 Бесплатни оптимизации
 • 5 Press Извештаи
Executive
Executive

ден 4.990

Monthly Package

 • Маркетинг на социјални медиуми
 • 5.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 15 Бесплатни оптимизации
 • 10 Press Извештаи