Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Добиваме резултати

Управување со плаќање по клик реклами

МКДСтрим е водечка агенција за PPC која се фокусира на вашиот успех како целина. Без разлика дали сакате да ги зголемите конверзиите, сообраќајот кон вашата веб-локација или и двете, нашите услуги за управување со PPC можат да ви помогнат да ги достигнете вашите цели. Со стотици управувани кампањи и стапка на задржување на клиентите од 91%, WebFX е избор за PPC услуги.

01
01
Изнаоѓање клучни зборови за SEO

Преку напорите на PPC, полесно е од кога било да се откријат опортунистички и конвертирачки клучни зборови за кампањи за оптимизација.

02
02
Растегнете го вашиот маркетинг денар

Со дотерување на целните списоци со клучни зборови, ќе ви помогнеме да го максимизирате ударот што го добивате за секој потрошен денар.

03
03
Дополнителни опции за промоција

Нашите Про и Ентерпрајз планови нудат проследување пораки за управување со заедницата и функции за зајакнување на публиката.

04
04
Нема долгорочни договори

Можете да го откажете вашиот план за управување со PPC во секое време. Не се потребни долгорочни договори за да започнете!

PCC управувани планови

Флексибилен план и цени

Имаме искуство со работа со големи и мали бизниси и подготвени сме
да развиеме насочена стратегија и план што е соодветен за вас.

Основен
Основен

ден 2.499

Monthly Package

 • 2.000 - 2.499/м budget
 • 1 поддржана платформа
 • Google Analytics подесување
 • Без долгорочни договори
 • Координација со SEO
Напреден
Напреден

ден 4.999

Месечен пакет

 • 3.999 - 4.999/м буџет
 • 2 подджани платформи
 • Сѐ во Основен
 • Оптимизација на целна страница
 • Call следење
Growth
Growth

ден 7.499

Месечен пакет

 • 7.000 - 7.499/м буџет
 • 3 поддржани платформи
 • Сѐ во Напреден
 • Ad copy A/B тестирање
 • Напредно подесување
реални мислења

Што тие
велат за МКДСтрим??

Taylor Green
Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки за деловно инвестирање. Уживаме да работиме со нив и ги сметаме за стратешки деловен партнер.
Taylor Green
Client of Company
Emilia Clarke
Не би требало да бидам способнa да нацртам ниту еден потег во сегашниот момент; а сепак чувствувам дека никогаш не сум билa поголем уметник од сега.
Emilia Clarke
Designer
Maria Kloop
Откако поминав низ повеќе компании и не видов резултати, конечно наидов на МКДСтрим. Изборот за работа со МКДСтрим е една од најдобрите одлуки.
Maria Kloop
Developer